A kávénk minden alkalomra

Minden kávészem egyedi számunkra.

Nagyvállalatként a zöld kávé kiválasztására és pörkölésére specializálódtunk és mindig is fontos marad számunkra minden kávészem gondos kiválasztása, mert a kávékultúra csak a részletekre való ilyen szintű odafigyeléssel tud igazán növekedni és virágozni.

Tökéletesség mindenek felett.

Minden nap őrölünk, pörkölünk, kóstolunk és tesztelünk minden kávénkat. Így, az őseinktől örökölt tradicionális technikákkal születnek tökéletes receptek.

A kávé eredete.

Több mint 40 éve ápolunk erős kapcsolatokat a világ vezető gyártóival, és csak azokkal választunk partnerkapcsolatokat, akik megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeinknek. Gondosan figyelemmel kísérünk minden kapcsolatot. Zöldkávé vásárlása előtt mintát küldünk torinói irodánkba. Itt Carlo személyesen teszteli a kávét, elemezve annak minőségét és eredetét. Ezután a rendelés csak akkor történik meg, ha minden teljesen megfelel a minőségi elvárásainknak. Miután a kávé eljut egy európai kikötőbe, egy másik mintát küldünk Calronak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kávé minősége az ellátási folyamat során tökéletes maradt.

Odafigyelünk a kávékészítés minden szakaszára és folyamatára.

A pörkölést megelőzően valamennyi kávészemünket eredet szerint gondosan tároljuk a torinói telephelyünkön.

Az állandó kiválóságra való törekvés.

Pietro Vergnano csak a legjobb kávébabot választja. Személyesen gondoskodik arról, hogy a gyártás minden szakaszában és a végtermékeinkben felhasznált alapanyagok megfeleljenek minden nemzetközi szabályozás és a termékspecifikus törvény által megkövetelt összes minőségi és élelmiszerbiztonsági előírásnak.

A hagyomány védelme.

A pörkölés a kávégyártás legkényesebb szakasza. Az aroma és az íz intenzitása közötti tökéletes egyensúly eléréséhez a szemes kávét tökéletesre kell pörkölni, szem előtt tartva, hogy mind különböző formájú és méretű. Ezt a lassú pörkölés teszi lehetővé. Ez az ipari folyamatoktól eltérő hagyományos módszer, amely a lehető legjobb egyenletes pörkölést eredményezi.

A világ meghódítása Torinóból.

A Caffè Vergnano üzemünkből világszerte rengeteg bárnak és üzletnek szállítunk friss kávét, ezáltal fogyasztóink élvezhetik a Caffè Vergnano fenséges ízét bárhol is legyenek...

A kaland folytatódik.

Azok, akik velünk dolgoznak, mind egy nagy család részévé válnak, amiben kávé iránti szeretet az élet szerves része. Caffè Vergnano világkörüli forgalmazása egy rendkívüli kaland. Carolina körbejárja a világot, hogy elvigye a Caffè Vergnano minőségét és szenvedélyét több mint 60 országba.
Válogatott partnereinkből álló hálózatunk lételeme a minőségi kávénk, és minden partnerünk büszkén képviseli az olasz kiválóságot szerte a világon.

Szenvedélyes baristák közössége.

A baristák és a kávézó-tulajdonosok igen nagy és fontos részét képezik történetünknek. Tapasztalatuknak köszönhetően termékeink életre kelnek. Enrico Vergnano irányítja és bővíti a figyelemre méltó szállodák, bárok és éttermek hálózatát szerte Olaszországban így teremtve autentikus és igazán szenvedélyes kávéélményt minden fogyasztónak.

Szenvedély, az ültetvénytől a csészéig.

Hiszünk abban, hogy minden általunk készített kávé egy egyedi történetet mesél el.

Ez egy történet egy-egy kávébab utazásáról a kávé származási országától egészen a kezünkben tartott csészéig. Azt akarjuk, hogy minden általunk készített eszpresszó és minden termékünk az olasz kávékultúra legjavát fejezze ki.