Accademia Vergnano

Az Accademia Vergnano egy SCA tanúsítvánnyal rendelkező oktatóközpont, ahol elsajátíthatod mindazokat a készségeket, amelyekre egy baristának szüksége van egy vállalkozás fejlesztéséhez.

ACCADEMIA VERGNANO

Szakképzett és személyre szabott képzés baristák számára

A chieri-i (torinói) központunkban található képzésünk elméleti és gyakorlati leckéket nyújt okleveles oktatók vezetésével. Igény esetén letehető az SCA minősített vizsga is, amellett, hogy megismered a legrégebbi olasz pörkölő üzemünket.

MIT AJÁNLUNK

Sajátíts el minden elméleti és gyakorlati készséget, amely a napi munkád fejlesztéséhez szükséges!

Az Accademia Vergnano segít abban, hogy a kávé világának igazi szakemberévé válj.
Szakértő oktatóinkból álló csapatunk valódi ismereteket nyújt a kávéról, és kávédarálókkal és professzionális gépek széles választékával fejleszti tudásod.

SCA oktatóközpont

Premier Training Campusunkon speciális akadémiai kurzusokat és képzési programokat kínálunk, amelyek célja a kávékultúra teljes körű ismeretének átadása – a kávéművészethez szükséges titkok és professzionalizmus elsajáítítása. Elkötelezettek vagyunk a kiválóságot kereső szakemberek iránt, akik minden eszpresszót igazi remekművé szeretnének varázsolni. Kurzusaink azok számára is elérhetők, akik egyszerűen szeretik a kávét, és szeretnék felfedezni a kávé minden apró részletét.

További információ: accademia@caffevergnano.com

Fedezd fel az összes SCA modult!


Bevezetés a kávézásba


Ismerkedés a teljes kávékészítési folyamattal, annak eredetétől napjainkig. Ez a modul áttekintést nyújt a kávé ellátási láncáról.


Barista készségek


Azoknak, akik minden mélységében szeretnék érteni a kávét: a kávédaráló beállításához szükséges gyakorlati készségektől a tejhabosításig és a cappuccino elkészítéséig.


Brewing


Ez a modul mindazok számára készült, akik szeretnének többet tudni a különböző kávékivonási módszerekről.


Érzékszervi készségek


Az érzékszervi értékelés lényegének felfedezése gyakorlati és interaktív módon.


Zöld kávé


Azoknak, akik szeretnék megismerni a zöld kávéval kapcsolatos összes kulcsfontosságú fogalmat: gyártás, feldolgozás, osztályozás, szállítás, tárolás és beszállítás a rendeltetési helyre. Valamint a kávészerződések és a portfólió kezelésének megismerése.

ACCADEMIA LIVE

Kövesd távolról Accademia tanfolyamainkat!

Speciális kávétanfolyamaink online is elérhetők. Ezeket az ad hoc kurzusokat azon ügyfelek igényeire terveztük, akik távolról tudnak csak kapcsolatba lépni tanárukkal, lehetővé téve számukra, hogy saját környezetükben és saját felszerelésükkel gyakorolhassanak.

Információért és regisztrációért fordulj a Coca Cola HBC Magyarországhoz.

Az Accademia Vergnano az ősi Vergnano családi házban található, ahol alapítónk, Domenico Vergnano nőtt fel.

Az Accademia Vergnano az ősi Vegrnano családi házban található, ahol alapítónk, Domenico Vergnano nőtt fel. A házat és annak eredeti helyiségeit meglátogatva felfedezheted a cég történetét a kezdetektől napjainkig.

Az öt különböző eszpresszógéppel felszerelt gyakorlóteremtől, egy főző- és mixológiai sarokig, az elméleti teremig és a kóstolóteremig a kávéfőzési folyamat minden eleme megtalálható. Az udvaron található egy „zöld kávézó” is, ahol a vendégek megérinthetik és megtapogathatják a különböző kávéeredeteket, és felfedezhetik az Arabica és a Robusta lenyűgöző különbségeit.

Accademia Vergnano szerte a világon

Számos Accademia Vergnano helyszín van Olaszországban és szerte a világon, köztük Magyarországon is. Ezek mind olyan figyelemre méltó helyek, ahol a szakemberek megismerhetik a kávézás kultúráját, titkait és művészetét.