Csatlakozz a Caffè Vergnano világához!

Miért válaszd a
Caffè Vergnano 1882-t?

EGY KÁVÉ, EGY HELY, EGY ÉLMÉNY

A Caffè Vergnano kávézók az olasz kávékultúra iránti szeretetünket népszerűsítik Olaszországban és szerte az egész világon.

EXKLUZÍV ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT HELYSZÍNEK

A legújabb egyedi bútorok és design megoldások biztosítják a legmagasabb minőséget, hogy megfeleljen minden tulajdonosi igénynek és helyszíni követelménynek.

A SZIMBÓLUM

A kávécsészéről az asztalon maradt „folt’ az 1882 projekt szimbóluma. Ez felidézi azt a meghitt pillanatot, amit kávézáskor érez az ember.

360 ° TÁMOGATÁS

A tervezéstől a megvalósításig, az üzleti tanácsadástól a promócióig egy elkötelezett csapat teljes támogatását biztosítjuk.

FENNTARTHATÓSÁG & OLASZ EREDET

Minden bútorunkkal tiszteletben tartjuk a környezetünket, lehetőség szerint újrahasznosított és biológiailag lebomló anyagokat használunk.

KÉPZÉS

Testreszabott tanfolyamokat kínálunk a vezetők és a személyzet számára, a Vergnano Akadémia képzett és tanúsított oktatóinak támogatásával.

Töltsd ki ezt az űrlapot, hogy többet tudj meg:

  CégMagánszemély

  A 196/2003. sz. rendelet 24. cikkelye szerint, az ugyanezen rendelet 13. cikke alapján szolgáltatott információkat elolvastam és egyet értek vele.

  , hogy személyes adataimat az űrlap elküldésével felhasználják.

  MIT AJÁNLUNK

  Egyedülálló és fenntartható projekt

  A Caffè Vergnano olyan exkluzív teret teremt, amelyben elmerülhetsz és amelyben élvezheted a kávézás minden örömét. A fiatalos és kozmopolita légkör ugyanakkor meleg és ismerős. Mint a saját nappalid.

  Vállalkozóknak és kávérajongóknak dedikálva

  Elkötelezettek vagyunk olyan szenvedélyes szakemberek iránt, akik arra törekszenek, hogy a fogyasztóik egy teljes, minőségi szolgáltatásban részesülhessenek minden kávézás alkalmával. Minden részletet a legnagyobb gondossággal kezelünk, kezdve partnereink és helyszíneink kiválasztásával.

  Traveling abroad and finding one of our cafes is like a dream come true.

  It is like feeling at home anywhere in the world.

  HOL TARTUNK?

  Caffè Vergnano a világ körül

  A Caffè Vergnano 1882 a flagship nemzetközi projektünk neve.
  Több mint 180 kávézóból álló hálózat 27 országban. Tökéletes hely egy olasz kávézó igazi hangulatának felfedezésére.

  180


  Kávézó a világon

  27


  Országok

  +100


  Olaszországban

  75.000


  Eszpresszó naponta